> Yksityislentäjäksi > Opintojen rahoitus

Facebook Twitter

Koulutuksen rahoitusvaihtoehdot

Kelan opintotuki ja opintolaina
TTT-Aviation on Kelan hyväksymä oppilaitos, joten ammattilentäjäoppilaamme ovat oikeutettuja toisen asteen koulutuksen opintotukiin (opintorahaan, asumislisään sekä opintolainan valtiontakaukseen), mikäli opintotuen myöntämisedellytykset opiskelijan kohdalla täyttyvät. Opintolainan suuruus on noin 300 €/kk ( lisätietoa osoitteesta http://www.kela.fi/opintolaina_kenelle).

Koulutuksen rahoitus
TTT-Aviation tarjoaa mahdollisuutta maksaa lento-opinnot kätevästi kiinteissä kuukausierissä ainoana lentokouluna Suomessa. Lisäksi meillä voit maksaa myös lentojen edetessä miten sinulle parhaiten sopii.

Voit olla myös yhteydessä yhteistyöpankkeihimme sopiaksesi lentokoulutuksesi rahoituksesta. Mainitse myös että olet aloittamassa koulutuksesi TTT-Aviation:ssa. Totta kai voit myös olla yhteydessä omaan pankkiisi.

Yleiset rahoitusehdot
Lainaa voi yleisesti hakea pankin verkkosivun kautta sieltä löytyvällä sähköisellä lainahakemuslomakkeella. Kaikilla lainanhakijoilla pitää olla riittävät ja säännölliset tulot lainan hoitamiseen (riittävä maksukyky) ja/tai tarvittavat vakuudet lainamäärälle. Vakuudeksi käy esimerkiksi asunto, talletettu rahasumma tai muu vastaava. Huomioithan että jokainen pankki arvioi jokaisen vakuuden erikseen ja näissä voi olla pankkikohtaisia eroja. Lainan hinta ja sen ehdot määräytyvät jokaiselle henkilölle erikseen ja jokainen lainan hakija arvioidaan erikseen ja lainaratkaisut neuvotellaan yksilöllisesti.

Yleisiä huomioita lainoista:
• Hakijan ikä on oltava yli 18-vuotta
• Laina-aika vaihtelee yleensä 1-20 vuoden välillä
• Lainan korko vaihtelee 2-6% + viitekorko
• Lyhennysvapaat vuodet sovittavissa pankin kanssa aina erikseeen

Rahoitusyhteistyökumppanimme

Nordea Pankki
Malmin konttori
Malmin kauppatie 18, Helsinki
Puh. 0200 3000 (ajanvaraukset rahoitusneuvotteluun)
www.nordea.fi
Helsingin OP Pankki
Mikonkadun konttori
Mikonkatu 13, Helsinki
Puh. 0102559015
www.op.fi
Santander
www.santanderconsumer.fi/tuotteet/laina/

Takaisin