> Muu koulutus

Facebook Twitter

Muu koulutus

TTT-Aviation tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta lentokoulutusta. Meidän kauttamme voit suorittaa erilaisia lisäkelpuutuksia lentolupakirjaasi. Lisäksi järjestämme seuraavia kursseja: lentäminen ulkomailla ja sen haasteet, GPS-koulutus, toimiminen vilkkailla lentopaikoilla (EFHF/EFHK), lentäminen talvella, lentosään käytännön tulkinta, lentoturvallisuus ja sen huomiointi käytännön lentotoiminnassa sekä peltimittareista lasiohjaamoon -eroavaisuuskoulutus.

Yölentokelpuutus

SEP-kertauskoululennot


Takaisin taivaalle


KielitaitokoulutusKertauskoulutus


Webinaari

Etäopiskelu

Sotilaslentäjä

Lasiohjaamo


eroavaisuus


atpl

valmennuskoulutus

Yölentokelpuutus, NF (night flying rating)

Lentäjällä on oltava yölentokelpuutus NF (Night Flying), mikäli hän lentää yöllä. Yölentämisessä on enemmän haasteita kun lentämisessä päivällä ja siksi yölentokoulutuksen tarkoitus onkin kouluttaa lentäjä pimeässä lentämisen haasteisiin. Koulutus sisältää teoriakoulutusta 10 oppituntia, ja sen lisäksi lentokoulutusta vähintään viisi tuntia.

Lue lisätietojaSEP-kertauskoululennot

Onko sinun SE piston -kelpuutus vanhenemassa?

Tarkista omasta lentolupakirjastasi, onko yksimoottoristen mäntämoottorilentokoneiden (SEP, Single engine piston) luokkakelpuutuksesi vanhenemassa. Kelpuutus pitää uudistaa kahden vuoden välein lennonopettajan kanssa lennettävällä koululennolla (kertauskoululento) tai tarkastuslennolla.

Lue lisätietojaTakaisin taivaalle – vanhentuneen lentolupakirjan

Autamme sinut mielellämme takaisin ilmailuharrastuksen pariin järjestämällä lentoteorian ja lentotuntien kertausta tarpeidesi ja aikataulusi mukaan.

Lue lisätietoja

Kielitaitomerkintä

Tarvitset kansainvälisen siviili-ilmailujärjerjestö ICAOn edellyttämän kielitaitomerkinnän englannin kielestä lentäessäsi ulkomailla, käyttäessäsi englannin kieltä radiopuhelinliikenteessä Suomessa tai käyttäessäsi mittarilentokelpuutusta.

Tule meille suorittamaan kielitaitokoe tai saamaan lisäkoulutusta ilmailuenglantiin liittyen.

Lue lisätietojaKertaus- ja lisäkoulutus

Järjestämme muun muassa seuraavia kursseja: lentäminen ulkomailla ja sen haasteet, GPS-koulutus, Toimiminen vilkkailla lentopaikoilla (EFHF/EFHK), Lentäminen talvella, Lentosään käytännön tulkinta, lentoturvallisuus ja sen huomiointi käytännön lentotoiminnassa sekä peltimittareista lasiohjaamoon-eroavaisuuskoulutus.

Haluatko laajentaa osaamistasi uusiin konetyyppeihin tai päivittää tietotaitoasi lentämiesi koneiden osalta? Järjestämme sekä lento- ja teoriakoulutusta seuraaviin konetyyppeihin liittyen: C152, C172, AS202 Bravo, DA40, P28R Arrow.

Lue lisätietojaEtäopiskelu

TTT-Aviation tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ja Euroopassa mahdollisuuden yksityislentäjän lupakirjan teoriaosuuden opiskeluun yhtiön omassa etäopiskeluportaalissa.

Nyt voit opiskella silloin kun sinulle sopii, ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisätietojaOpiskele lentäjäksi Webinaarien avulla

Verkon kautta tapahtuva webinaareihin perustuva opetus hyödyntää viimeisintä tekniikkaa ja tehokas tapa oppia lentämisen teoriaa! Osallistu verkkoluennoille paikasta riippumatta, tarvitset vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet! Videokuvan kautta tapahtuva opetus vastaa samaa kuin olisit istumassa paikanpäällä luokassa

Lue lisätietojaSotilaslentäjien muuntokoulutus

Armeijassa lentäjäkoulutuksen saaneet henkilöt voivat hankkia siviilipuolen EASA-lentolupakirjan sotilaskoulutuksen pohjalta muuntokoulutuksella. TTT-Aviationin koulutuslupa mahdollistaa sotilaslentäjien muuntokoulutuksen yksityislentäjän lentolupakirjaan ja yölentokelpuutukseen asti. TTT-Aviationin opettajareservistä löytyy useita sotilaslentokoulutuksen käyneitä lennonopettajia. Teemme koulutuksen avaimet käteen periaatteella ja järjestämme hakijalle myös lentokokeen.

Lue lisätietojaLasiohjaamo-koulutus

TTT-Aviation tarjoaa myös EFIS- ja Garmin G1000 -lasiohjaamokoulutusta. Monet oppilaistamme valitsevat tämän koulutuksen heti valmistumisen jälkeen jolloin he osaavat lentää sekä peltimittareilla mutta myös lasiohjaamolla. Lisäksi kustannukset koulutuksessa ovat paljon edullisemmat verrattuna koko koulutuksen ajamiseen lasiohjaamolla. Suurin osa Suomalaisista lentokonesta on vieläkin peltimittareilla.

Lue lisätietojaEroavaisuuskoulutus

Lentäjän tulee saada eroavuuskoulutusta ennen kun hän lentää ensimmäistä kertaa koneella, jossa on alla olevia ominaisuuksia:
Lasiohjaamo (EFIS, Garmin 1000)
Säädettävä potkuri (Variable Pitch Propeller)
Kannuspyörä (Tailwheel)
Sisään vedettävä laskuteline (Retractable undercarriage)
Turboahdin (Turbo-charger)

Lue lisätietojaATPL teorioiden kertauskurssi

Huomioithan että tämä ei ole kokonainen ATPL teoriakurssi vaan tämän tehtävä on auttaa sinua läpäisemään ATPL-kokeet ja saat opetusta suomenkielellä jos esimerkiksi etäopiskelet ulkomaisessa lentokoulussa liikennelentäjäteorioita.

Lue lisätietojaValmennuskoulutus lentoyhtiöiden haastatteluun

Lentoyhtiöt ympäri maailmaa järjestävät valintakokeita ja haastatteluja valitakseen itselleen tulevaisuuden osaajia. Tarjoamme valmennuskoulutusta lentoyhtiöiden haastatteluun niin psykologisesti kun simulaattoriharjoitusten muodossa. Lisäksi kun kerrot mihin yhtiöön olet hakemassa voimme hankkia parhaan mahdollisen henkilön opastamaan sinua työpaikan saamisessa ja mitä asioita kannattaa erityisesti painottaa ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Lue lisätietoja