> Lentopolttoaine

Facebook Twitter

Lentopolttoaine27.4.2011
AVGAS 91/96 UL LENTOBENSIININ MAAHANTUONTI ALKOI 20.04.


Mikäli lentokoneesi moottori ei tue 91/96 UL lentopolttoainetta, voimme toimittaa myös 100LL omaan säiliöön samalla kuljetuksella.

TTT-Aviation
Trional-Trading
Lassi Tuominen
Puh. 0400-223 548
lassi.tuominen@ttt-aviation.com


TRIONAL-TRADING (TTT-AVIATIONIN APUTOIMINIMI) ALOITTI AVGAS 91/96 UL LYIJYTTÖMÄN LENTOBENSIININ MAAHANTUONNIN TUOMALLA ENSIMMÄISEN TANKKIAUTOLLISEN POLTTOAINETTA MAAHAN VIIKOLLA 16/2011.


Avgas 91/96 UL polttoaineen maahantuonti aloitettiin Etelä- ja Länsi Suomen Lentokentillä toimivien Lentoyritysten ja Lento- ja Laskuvarjokerhojen tarpeisiin ja ensimmäisenä koneena Suomessa tankattiin Vaasassa Airveteraanien DC-3 kone, joka sekin voi käyttää tätä polttoainetta. Polttoainetta on tämän tankkauksen jälkeen käytössä Porin ja Vaasan lentokentillä, sekä Malmin oman jakelupisteemme valmistumisen jälkeen myös Malmilla, jota varten polttoaine on jo maassa. Jatkossa polttoainetta , sekä samassa kuljetuksessa myös moottoriöljyä, sekä tankkaustarvikkeita, tuodaan maahan noin 1 – 2 kk välein ja joka toinen auto ajaa Tornion kautta ja joka toinen auto tulee maahan Naantalin kautta. Seuraava toimitus tapahtuu noin 23-24/2011 viikolla ja sen kuljetus tapahtuu Tornion kautta kiertäen, jolloin myös Pohjois- Suomen käyttäjille voidaan toimittaa polttoainetta. Asiakkaiden kannattaa selvittää tarpeensa hyvissä ajoin, koska tilaus pitää tehdä sitovana viimeistään 2 vk ennen toimitusta. Kannattaa myös huomioida, että polttoaineen hinta korreloi maailmanmarkkinahintoihin ja hinta tarkistetaan toimituspäivän hinnaksi ennen toimitusta ja vahvistetaan asiakkaalle ennen toimitusta.


Lisätietoja polttoaineista ja niiden myynnistä, sekä maahantuonnista saa Trional-Trading:in (TTT-Aviationin aputoiminimi)

Lassi Tuominen
0400-223 548
lassi.tuominen@ttt-aviation.com