> Muut palvelut > TTT Lentokoneen Hallintapalvelu

Facebook Twitter

TTT Lentokoneen Hallintapalvelu

Haluatko hankkia oman lentokoneen mutta mietit miten voisit hoitaa kaikki ylläpitoon liittyvät asiat?

TTT-Aviation voi auttaa sinua kun haluat:

Tahon joka seuraa jatkuvasti lentokoneesi kuntoa ja raportoi siitä säännöllisesti
Haluat leikata kustannuksia lentokoneen ylläpidosta tarjoamalla sitä esimerkiksi vuokralle lentoalan toimijoille oman käytön lisäksi
Saada tuottoa lentokoneesta minimiriskillä vaikka itse käyttäisit konetta harvemmin

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun joka pitää sisällään:

Lentokonetyypin valinnan
Vaihtoehtojen selvittäminen (uudet, käytetyt lentokoneet Suomesta ja ulkomailta)
Lentokoneen papereiden, taustojen tarkastukset sekä lentokoneen fyysisen kunnon tarkastaminen paikan päällä
Ostoprosessi, lentokoneen maahantuonti, rekisteröinti haluamallasi tunnuksella
Lentokoneen vakuusten kilpailuttaminen ja järjestäminen
Lentokoneen huollon ja aikavalvonnan järjestäminen ja vaihtoehtojen selvittäminen
Lentokoneen säilytyksen järjestäminen, lentokoneen pesu ja vahaus, tankkauksen järjestäminen (voimme esimerkiksi tarjota palvelun jolla lentokone pysyy koko ajan tankattuna ja pestynä jolloin se on suoraan lähtövalmiudessa jatkuvasti)
Tarjoamme 24/7 tankkauspalvelun Helsinki-Malmilta ympäristöystävällisellä Hjelmco 91/96 UL lentopolttoaineella
Tarjoamme myös teoria- ja lentokoulutuksen sinulle tai valitsemillesi lentäjille>
TTT-Aviation tarjoaa myös luottopilotteja joita voit käyttää omien matkalentojesi safety pilottina tai pilottina jolloin voit nauttia matkastasi

TTT-Aviation tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun lentokoneen hallintaan. Pyrimme välttämään hienoja termejä ja kertomaan selkeästi asiakkaallemme mitä asioita tulee huomioida ja millä tavalla. Kustannussäästöt ovat merkittäviä kun voit jo etukäteen välttää ongelmat etkä joudu niitä jälkikäteen selvittämään.

Valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja kysy meiltä hintaa. Pyrimme yleisesti kokonaisvaltaiseen pakettihinnoitteluun, toki myös työtuntikohtainen laskutus on mahdollista niin haluttassa.

TTT Hallintapalvelut

Hallinnolliset palvelut

Tämä vaihtoehto soveltuu tapauksiin, jossa lentokoneen omistajaksi kaavaillaan osakeyhtiötä, osakkaiden omistaessa osakkeita. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa mikäli kysymyksessä on monen henkilön yhteisesti omistama lentokone sekä myös tällä tavalla pystyt vähentämään ALV lentokoneen hankinnassa sekä huolloista ja hankinnoista. TTT:n taustavaikuttajat ovat perustaneet monia yrityksiä vuosien varrella ja toimineet niiden johtotehtävissä joten pystymme auttamaan myös lentokoneen sijoitusyhtiön perustamisessa.

Palveluun sisältyy:

Hallinnolliset palvelut kaupallista käyttöä varten

Jos haluat omistamallesi lentokoneen tuottamaan sinulle lisätuottoa tai hankkia sen investointina sinulle niin TTT-Aviation voi auttaa sinua saamaan tuottoa vuokrien kautta sekä leikkaamaan kustannuksia tarjoamalla konetta kaupalliseen käyttöön.

Palveluun sisältyy:

1. Osakeyhtiön perustaminen ja rekisteröinti
2. Lain vaatimat hallinnolliset palvelut (säännölliset kokoukset, kirjanpito, tilinpäätökset, muut verotusasiat).
3. Muut kokoukset tarpeen mukaan
4. Osakkeiden myymisen ja ostamisen järjestäminen sekä pelisääntöjen laatiminen kuka voi ostaa ja myydä osakkeita (esimerkiksi priorisointi muille omistajille)

Tällaisesta kaupallisesta palvelusta laskutamme pienen kiinteän kustannukset 90 eur/kuukausi sekä 9 prosenttia oikeasta laskutusmäärästä.

Tarjoamme teknilliset palvelut

1. Lentokoneen vuokraaminen haluttujen kriteerien mukaisesi. Olemme laatineet vuokraussopimuksia joten osaamme neuvoa sinua välttämään sudenkuopat.
2. Tarjoamme vuokraajalle tarvittavan koulutuksen teorian ja lentokoulutuksen osalta jotta voit varmistua siitä että lentokone on jatkuvasti hyvissä käsissä. Lisäksi voimme laatia lentokoneeseen tarkastuslistat, lennonvalmistelupaperit sekä standarditoimintamenetelmät (SOP) turvallisuuden lisäämiseksi.
3. Tarjoamme sinulle sähköisen lennonvarausjärjestelmän käyttöön jolloin lentojen seuraaminen, laskutus ja valvonta on helppoa. TTT:n Dispatcher hoitaa varaukset sinulle myös tarvittaessa puhelimitse.
4. Tarjoamme lennonvalmistelutilan ja faciliteetit vuokralle tarjoaksemme kokonaisvaltaisen palvelun
5. Erillisten vuokralaisten suoritusten tilitys kerran kuussa sovitulle pankkitilille.
6. Seurata lentotuntien kehitystä, havaittuja vikoja ja ilmoittaa siitä CAMO-organisaatiolle. Myös sähköiset tietojen siirrot onnistuvat huoltojen aikatauluttamiseksi.
1. Lentokonetyypin valinnan selvitystyö ja konsultointi vallitsevilta markkinoilta
2. Ostokandidaatiksi valittujen koneiden tarkastukset ja papereiden tarkastamiset sekä huoltohistorian selvitystyöt sekä suositus lopulliseksi hankinnaksi
3. Jatkuvan lentokelpoisuuden hallintapalvelut sekä huoltojen suunnittelut
4. Jatkuva lentokoneen ylläpito (pysäköinnin, hallitilan järjestäminen, koneen pesu ja vahaus, polttoaine ja öljyt, karttapäivitykset, lentokoneen valvonnan turvallisuuspalvelut)

Huom! Kohtien 1 ja 2 palvelut ovat aina kertapalveluita ja kohtien 3 ja 4 palvelut jatkuvia palveluita.
Lentokoneen osto- ja konsultointipalvelut

1. Sopimusneuvottelut ja lentokoneen turvallisen maksun järjestäminen (erityisesti korostuu ulkomailta lentokonetta hankittaessa)>
2. Alkuperäisen maan rekisteröinnistä poisto ja uudelleen rekisteröinti esimerkiski Suomeen tai muualle. Rekisterinumeron
3. Lentokoneen merkintöjen laatiminen (teippaus/maalaus).
4. Vakuutusten järjestäminen
5. Mahdollisten teknisten dokumenttien järjestäminen, esimerkiksi lentokelpoisuus todistus, lentokelpoisuuden tarkastustodistus ja lupa ilmailuun.
6. Lentokoneen siirtolento Suomeen kokeneiden lennonopettajien tai ammattilentäjien toimesta. Voit itse myös olla mukana lennolla lentämässä. Myös konttikuljetus mahdollinen ja kasaus määränpäässä.
7. Verosuunnittelu lentokoneen maahantuonnin yhteydessä parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi

Mikäli tarvitset mitään lisätietoa tai apua niin ole rohkeasti yhteydessä. Lentokoneen hankinnassa kuten asunnonkin hankinnassa voi pahimmassa tapauksessa tehdä isoja virheitä ja ne maksavat myöhemmin isoja summia, tämän takia on järkevää selvittää asiat etukäteen ja ei tule epämielyttäviä yllätyksiä.

Mikäli sinulla on jo lentokone ja haluaisit vuokrata sitä mutta käytännön kirjanpito ja verotusasioiden hoitaminen vie liikaa aikaa? Tarjoamme myös ratkaisun tähän jotta voit keskittyä ydinbisnekseesi.

Lentokoneiden osto- ja myyntipalvelut

Haluatko ostaa oman lentokoneen tai osuuden siitä
TTT-Aviationilla on kokemusta lentokoneiden hankinnasta ja operoinnista ja autamme sinua mieluusti oman lentokoneesi hankinnassa. Mikäli koet koko lentokoneen hankinnan liian isona asiana, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osallistua osa-omistajana mukaan lentokonesijoittamiseen josta saat tuottoja sekä tarvittaessa pääset itse lentämään myös kyseisellä lentokoneella.

Osta TTT lentokoneiden hallintapalvelu verkkokaupasta

Osta lentokoneen hankinnan konsultointi verkkokaupasta

Osta teknilliset palvelut verkkokaupasta

Tai ota yhteyttä ja järjesteltään lentokone tai osuus siitä sinulle!

Onko lentokoneesi myynnissä?
Etsimme jatkuvasti lentokoneita asiakkaillemme. Järjestämme lentokoneen hankinnan asiakkaidenmme puolesta. Olivatpa he sitten yksityishenkilöitä tai yrityksiä.
Erityisesti tällä hetkellä etsimme seuraavanlaisia lentokoneita:
Cessna 152
Cessna 172

Takaisin