> Etäopiskelu > Etäopiskeluportaali

Facebook Twitter

Etäopiskelu

TTT-Aviation tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ja Euroopassa mahdollisuuden yksityislentäjän lupakirjan teoriaosuuden opiskeluun yhtiön omassa etäopiskeluportaalissa, sekä suomen- että englanninkielellä. Aloittaessasi etäopiskelun saat itsellesi etäopiskeluportaalin käyttäjätunnusten lisäksi kurssikirjat sekä luentomateriaalit paperimuodossa. Näiden lisäksi annamme oppilaille itseopiskelu DVD:t (CBT, Computer based training), joilla oppilas voi syventää teoria- ja lentoharjoitteiden opiskelua sekä kerrata asioita teoriakurssin jälkeen. Olemme ainoa lentokoulu Suomessa joka käyttää tällaista menetelmää ja olemme havainneet että nämä parantavat oppilaiden oppimista ja vähentävät lisälentotuntien tarvetta.

Etäopiskelussa tutustut etäopiskelumateriaaliin etukäteen kotona ja teet etäopiskeluportaalissa välikokeita lentoaineista. Kun olet suorittanut välikokeet hyväksytysti järjestämme sinulle lähiopetusjakson (ground school), jossa teoriaopettajien kanssa kasvokkain kerrataan vaikeita asioita ennen Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin omia kokeita.

Nyt voit opiskella silloin kun sinulle sopii, ajasta ja paikasta riippumatta.

Etäopiskelun aikana et ole yksin! TTT-Aviationin lennon- ja teoriaopettajat ovat käytössäsi mikäli sinulle tulee kysymyksiä opiskeluun liittyen. Seuraamme myös opintojesi etenemistä etäopiskeluportaalissa ja neuvomme sinua – missä ikinä oletkaan.

Etäopiskelu tarjous pitää sisällään:

- Tuoreimmat ilmailukartat, oppikirjat, kirjalliset luentomateriaalit
- Interaktiiviset opetusmateriaalit (computer based training)
- Käyttäjätunnukset Fly-etäopiskeluportaaliin joka on täysin suomeksi
- Mahdollisuuden kysyä opettajilta sähköpostitse tai puhelimitse sinua askarruttavia asioita
- Lähiopetusjakson jossa kerrataan asioita ennen Trafin loppukokeita
- Lähiopetusjakson opettajat kaikki ovat suomalaisia ammattilentäjiä ja toimineet aikaisemmin lennonopettajina Patrialla ja Salpauslennolla

Meillä pystyt opiskelemaan myös pelkät PPL-teoriat ja voit opiskella lento-osuuden esimerkiksi toisessa lentokoulussa tai lentokerhossa. Pelkän etäopiskeluteoriapaketin hinta on Suomen halvin 1500 eur sis alv 24.

Hintaan ei sisälly seuraavia viranomais- yms maksuja:

- Trafin kielikoe (ICAO taso 3), 150 euroa
- Trafin teoriakokeita (9 koetta), yhteensä 297 euroa
- Ilmailulääkärin tarkastusmaksu (Medikaali 2), n 250 euroa
- Lääketieteellinen kelpoisuustodistus 120 euroa
- Yksityislentäjän lupakirjan lunastusmaksu, 120 euroa
- Tarkastuslentäjän veloitus tarkastuslennolta (Alkaen 150 euroa)

Lentolupakirja on ikuinen, ja sen oikeuksia saa käyttää kun on voimassaoleva lääketieteellinen kelpoisuustodisus, sekä lentämällä kahden vuoden välein kertauskoululento tai tarkastuslento.

Etäopiskelun aloittaminen riippuu viraomaisten myöntämästä luvasta. Tästä asiasta annamme lisätietoa tarvittaessa.

Osta etäopiskelukoulutus verkkokaupasta

Ota yhteyttä ja ilmaise kiinnostuksesi etäopiskeluun!

Takaisin