> Ammattilentäjäksi

Facebook Twitter

Ammatti Etäopiskelu

Webinaari

Terveysvaatimukset Rahoitus

Vaihtoehdot ammattilentäjäksi opiskeluun

TTT-Aviationin lentokurssit sopivat loistavasti ensiaskeleeksi kohti ammattilentämisen ihmeellistä maailmaa. Yhteistyökumppaneidemme avulla voit suorittaa ammattilento-opintosi loppuun kokonaan Suomessa tai ulkomailla. Katso alla olevasta muutama esimerkki:

Lue lisätietojaEtäopiskelu

TTT-Aviation tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ja Euroopassa mahdollisuuden yksityislentäjän lupakirjan teoriaosuuden opiskeluun yhtiön omassa etäopiskeluportaalissa.

Nyt voit opiskella silloin kun sinulle sopii, ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisätietoja
Opiskele lentäjäksi Webinaarien avulla

Verkon kautta tapahtuva webinaareihin perustuva opetus hyödyntää viimeisintä tekniikkaa ja tehokas tapa oppia lentämisen teoriaa! Osallistu verkkoluennoille paikasta riippumatta, tarvitset vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet! Videokuvan kautta tapahtuva opetus vastaa samaa kuin olisit istumassa paikanpäällä luokassa

Lue lisätietojaAmmattilentäjän terveysvaatimukset

Mikäli terveydentilasi sallii ajokortin saamiseen, on se suurella todennäköisyydellä myös riittävä lääketieteellisen kelpoisuustodistuksen saamiseksi ilmailua varten. Ennen kuin voit aloittaa käytännön lentokoulutuksen eli varsinaisen lentämisen, on sinun käytävä joko 1 tai 2 luokan lääkärintarkastuksessa saadaksesi ilmailulääketieteellisen kelpoisuustodistuksen.

Lue lisätietojaKoulutuksen rahoitusvaihtoehdot

Voit olla yhteydessä yhteistyöpankkeihimme sopiaksesi lentokoulutuksesi rahoituksesta. Mainitse myös että olet aloittamassa koulutuksesi TTT-Aviation:ssa. Totta kai voit myös olla yhteydessä omaan pankkiisi.

Lue lisätietoja